Căutare:

MASINI, UTILAJE SI ECHIPAMENTE PENTRU LUCRARI COMUNALE - MUNICIPALE / Masini si utilaje pentru cultivarea gazonului

Terra Spike - masini profesionale pentru aerarea gazonului
Masini de aerat si scarificat gazonulPentru o crestere sanatoasa a gazonului se impun operatiiile de aerare si scarificare solului. Aceste operatii permit radacinilor sa ajunga la nutrientii si apa din profunzime, decompacteaza solul si imbunatatesc circulatia aerului si a apei din sol.
In multe cazuri aceste operatiuni trebuiesc realizate intr-un timp scurt si de aceea se impune o masina usor de utilizat care sa asigure o calitate si productivitate ridicata.
Masini autopropulsate pentru insamantarea / suprainsamantarea gazonului
Masina de insamantat gazonMasina antrenata de un motor termic prin intermediul unei transmisii hidrostatice. Doarece ambii tamburi sunt antrenati cu motoare hidrostatice, masina, poate lucra si pe suprafete in panta sau ondulate. Poate fi folosita atat pe suprafete mari cat si pe suprafete mici, masina, putandu-se deplasa in amele directii si datorita sistemului de directie poate urmari usor conturul suprafetelor.
Scarificatoare de gazon portabile
Masina de scarificat gazonMasini pentru indepratarea crustei si eliminarea compactarii din stratul superior al solului. Variante atat cu motor propriu si dimensiuni reduse pentru gradini, alei cat si tractate pentru pepinierele de gazon si terenurile de golf si sport.
Aspirator de frunze
Aspirator de frunzeAspirator de frunze compact pentru curatarea gradinilor in urma activitatilor de intretinere (tundere gazon si gard viu, colectarea funzelor toamna). Datorita dimensiunilor reduse poate fi folosit in spatii inguste acolo unde utilajele similare nu pot ajunge si poate fi transportat usor. Recomandat pentru firmele de spatii verzi, gospodarii individuale, ferme mici, producatorii de compost etc.
Terra Rake -scarificatoare profesionale pentru gazon
Scarificator gazonUtilaj tractat folosit pentru scarificarea gazonului pe suprafete mari, acolo unde se doreste o productivitate ridicata. Datorita sistemului cu tije de scarificare flexibile care, comparativ cu masinile dotate cu cutite, nu produc vatamarea gazonului realizand scarificarea, acolo unde este nevoie cel mai mult, intre plante. Sistemul de scarificare este montat pe un paralelogram deformabil care permite masinii sa urmaresca indeaproape conturul terenului.
Masina combinata innisipat / aerat Eco Cure
Innisipare si aerare ElietUtilaj dezvoltat de Eliet pentru profesionistii gazonului care au nevoie de o masina compacta, usor de transportat adaptabila la suprafete reduse cu contur neregulat.
Aspirator de frunze tractat
Aspirator de frunze tractatMasina tractata sau purtata dotata cu motor propriu folosita la adunarea funzelor, acelor de conifere,conuri sau resturi menajere care din spatii publice, terenuri de sport, terenuri de golf etc. Poate fi folosita cu succes si pentru curatarea spatiilor publice in urma evenimetelor publice (concerte, manifestatii etc).
Terra Seed - masini pentru insamantarea gazonului
Masini de tuns gazonul cu descarcare laterala
Masina de tuns cu descarcare lateralaMasini tractare folosite in conjunctie cu un utilaj purtator ce dispune de sistem mecanic de transmitere a puterii (priza de putere). Sunt prevazute cu roti de sprijin pentru reglarea inaltimii de lucru si role antiscalpare.
Masini de tuns gazon cu descarcare posterioara / cosire de reciclare (mulcire)
Cositoare gazonRezultatul taierii fine este un gazon taiat foarte curat, chiar si in curbe, datorita puterii mari de taiere a fiecarei lame. Evacuare spre partea posterioara sau (tocare fina) mulcire. Sistemul ,optional, MulchStar permite tocarea foarte fina a ierbii iar curentul de aer, descendent, generat de lame sufla tocatura innapoi in gazon, aproape pulverizand-o.
Masini de tuns gazon Cyclone
CositoareUtilaje dotate cu sistem de prindere in 3 puncte si transmisie cu arbore cardanic concepute pentru a fi folosite impreuna cu tractoare echipate pentru lucrul pe suprafete acoperite cu gazon.
Masini de tuns gazon pentru ATV
Masina de tuns gazon pe ATVUtilaje tractate, dotate cu motor propriu, destinate masinilor care nu dispun de sistem de transmitere a puterii. Au fost concepute pentru a lucra impreuna cu ATV-uri, tractoare mici etc.
Masini de tuns gazonul cu sistem de colectare
Masina de tuns gazonul cu colectareTrilo C15 este o masina combinata atasata la si antrenata de tractor folosita pentru tundere, scarificare si colectare. Este conceputa pentru a fi folosita impreuna cu tractoare cu puteri mai mari de 28 CP.
Masini de tuns gazonul pe suprafete mari
Masina de tuns gazonulSeria de masini Cyclone "Flex" si "Super-Flex" este dedicata pepinierelor (fermelor) de gazon unde se doreste o tundere de calitate din cat mai putine treceri si productivitate ridicata. Datorita configuratiei modulare aceste masini permit umarirea indeaprope a conturului terenului si reglarea precisa a inaltimii de tundere. Sunt formate dintr-un cadru rigid cu roti pneumatice pentru transport pe drumurile publice cu brate articulate pe care sunt montate sistemele de cosire. Bratele permit oscilarea libera a masinilor de tuns pentru o mai buna urmarire a conturului terenului si ridicarea unitatilor de lucru in pozitie de transport.
Masini de tuns iarba / gazonul
Masina de tuns gazonMasini de tuns iarba / gazon dotate cu motor propriu, sac de colectare si o multitudine de dotari optionale ce permit configurarea masinii in functie de utilizare si / sau preferinte.
Core recycler
Core recycler WiedenmannMasina revolutionara folosita pentru recuperarea substratului in urma aerarii cu masini dotate cu tije goale. O mare problema in urma aerarii folosind masini dotate cu tije goale o pun miezurile care raman pe gazon si care apoi trebuiesc indepartate iar pentru aceasta Wiedenmann de dezvoltat Core Recycler care nu doar ca aduna aceste resturi de la suprafata gazonului dar si separa materia vegetala si resturile de substrat si reintegreaza nisipul in sol. Astfel se diminueaza cantittatea de nisip necesara in etapele urmatoare si se pastreaza nutrimentele migrate pe profil, amendamente etc.
Masina autopropulsata de aerat gazon
Masina de aerat Redexim Easycore
Aerator gazon Verti Drain 7007
Aerator Redexim Verti Drain 7007 Masina Verti-Drain 7007 poate fi condusa fie din scaunul operatorului sau cu ajutorul tijei de conducere din fata vehiculului. Este usor de manevrat si pote fi condusa in zone greu accesibile. Proiectata pentru suprafete mici, realizeaza aerarea pe o adancime de maxim 150 mm.
Masini multifunctionale pentru intretinere gazon
Super 500 WiedenmannMasini combinate destinate intretinerii gazonului pe parcursul intregului an, pot fi folosite pentru: maturat, cosit, scarificat, colectarea frunzelor. Au fost proiectate avand in vedere urmatoarele aspecte:
  • sa poata fi folosit pe parcursul integului an
  • cap de lucru prins de cadru prin paralelogram deformabil
  • sa fie usor de operat din tractor
  • rezistenta ridicata
  • acces facil la toate componentele pentru curatare si mentenanta
  • schimbarea rapida si fara scule a implement-urilor
  • descarcare buncar la inaltime
  • sa se adapteze perfect pe terenurile ondulate
  • sa fie tractata
Scarificator profesional ELIET E401 FB, 4CP, motor Honda GP160, benzina, 5CP, cutite fixe, 40 cm
Scarificator profesional ELIET E401 FB, 4CP, motor Honda GP160, benzina, 5CP, cutite fixe, 40 cm

Descriere

Latimea sa de lucru il face pe ELIET E401 ideal pentru gradinile mici si medii. Designul sau robust previne uzura. Ca si in cazul celorlalte masini de scarificat, si aceasta este dotata cu un set de cutite ELIET Permanently Sharp Blades™.
Multumita reglajului continuu posibil se poate alege profunzimea de lucru cu mare precizie.

CARACTERISTICI

 

ROBUST FRAME

CADRU ROBUST

Chiar daca acest E401 este cea mai mica masina de scarificat din gama ELIET, este capabila sa ofere performante remarcabile. Performanta acestui scarificator este adesea testata in multe aplicatii comune, de exemplu, atunci cand este inchiriata. Constructia sa robusta este, de asemenea, o garantie pentru durabilitatea sa. Arborele cu lame este amplasat intr-o carcasa din otel gros, pentru a proteja persoanele din jur de orice resturi aruncate de lame.

FIXED BLADES

CUTITE FIXE

Scarificatorul ELIET cu o latime de lucru de 40 cm are un rotor cu 14 cutite fixe. Fiecare lama are doua muchii de taiere, astfel incat lama face doua miscari de detasare pentru fiecare rotatie a arborelui port-cusite. Cutitele sunt, de asemenea, montate intr-o model spiralat, astfel incat sa penetreze solul succesiv, pentru a impiedica stratul de gazon sa fie rupt. ELIET E401 asigura astfel o eficienta maxima, cu o deteriorare minima a gazonului.

LARGE WHEELS

ROTI MARI

Modelul E401 este echipat cu roti cu diametrul de 20 cm. Rotile mari functioneaza mai usor si sunt mai putin afectate de orice denivelare in teren. Jantele din nailon sunt rezistente la socuri. Mai mult decat atat, rulmentii cu role sunt capabili sa reziste la conditiile de nisip si praf care se intalnesc in timpul scarificarii.

INFINITELY VARIABLE FRONT WHEELS

ROTI FATA CU INALTIME CONTINUU VARIABILA

Reglarea inaltimii la rotile din fata este infinit variabila. Deoarece inaltimea fiecarei roti fata trebuie ajustata separat, sunteti de asemenea sigur ca arborele port-lame are reglarea corecta a adancimii pe toata latimea de lucru.

REAR WHEELS DEPTH ADJUSTMENT

ROTI SPETE REGLABILE IN INALTIME

Rotile din spate pot fi reglate in mai multe pozitii fixe diferite. Ca urmare a capacitatilor de ajustare dubla, puteti utiliza lamele pana cand acestea sunt complet uzate.

SPACIOUS COLLECTION BAG

SAC COLECTOR MARE

Cand efectuati scarificarea in mod eficient, va confruntati si cu o multime de curatare de facut. ELIET va ajuta in acest sens echipand echipamentul E401 cu o punga de colectare. Deschiderea larga asigura o umplere optima a sacului. Capacitatea mare de 60 litri a acestei pungi de colectare este suficienta pentru resturile descprinse din zeci de metri. Prin urmare, sunteti scutiti de sarcina de a curata resturile scarificarii prin alte mijloace.

RUBBER DEFLECTOR

DEFLECTOR DE CAUCIUC

Chiar si atunci cand lucrati fara a utiliza o punga de colectare, volumul mare de muschi rezultat trebuie sa vina rapid de sub cadru, fara a expune operatorul la nimic care este aruncat de lame. Deflectorul de cauciuc de dimensiuni mari va prinde toata praful si nisipul aruncat.

VERTICAL BELT TENSION

CUREA DE TRANSMISIE TENSIONABILA

Operarea fara probleme a fost punctul de plecare pentru dezvoltarea tensionarea curelei verticale. Datorita acestui sistem, cureaua isi pastreaza forma naturala chiar si atunci cand functioneaza. Acest lucru elimina practic uzura cureleii, marind astfel durata sa de functionare.

FOLD-DOWN HANDLEBAR

MANER RABATABIL

Ghidonul este usor de pliat. In aceasta pozitie, Eliet E401 ocupa putin spatiu in garaj, dulap de depozitare sau in portbagajul masinii.

 

TEHNOLOGIE

 

THE IMPORTANCE OF POINTED BLADES

IMPORTANTA LAMELOR ASCUTITE

In timpul lucrarilor de scarificare, lamele trebuie sa prinda, sa ingroape si sa ridice stratul de coji si muschi de sub peluza dvs. Varful lamei joaca un rol crucial. Multe lame isi pierd taisul dupa cateva ore, pierzandu-si astfel capacitatea de indepartare a resturilor. Ca urmare, utilizatorii au tendinta de a seta lamele sa patrunda mai adanc. Acest lucru, totusi, are multe dezavantaje. Lamele uzate nu numai ca nu reusesc sa taie, ci si produc cantitati mari de pamant si sol, ceea ce duce la cresterea ratei uzurii masinii. In plus, inradacinarea sufera si daune ireparabile.

PERMANENTLY SHARP BLADES™, FOR A RADIANT LAWN

PERMANENTLY SHARP BLADES™, SISTEMUL ELIET PENTRU UN GAZON PERFECT!

Nu trebuie sa setati lame pentru a taia adanc atunci cand scarificati. Dimpotriva, trucul este sa desprinda toate resturile, pasla  si alte buruieni de pe suprafata si sa-l scoata din gazon. Apoi, puteti grebla sau aspira. Numai atunci puteti sa va asigurati ca toate materialele nedorite au fost indepartate de pe gazon.

Aceasta este baza intregului concept unic Permanent Sharp Blades ™. Lampele sunt auto-ascutite, astfel incat nu isi pierd niciodata forta de prindere. Acestea pot suferi uzura, dar vor ramane ascutiti pe toata durata vietii lor.

Tehnologia PSB ™ garanteaza acelasi randament de la inceputul pana la sfarsit. Garantia Eliet pentru un rezultat mereu bun.

Taietor de canturi gazon ELIET KS 240 STD, benzina, motor HONDA 5CP, 0° / 25° / 45°
Taietor de canturi gazon ELIET KS 240 STD, benzina, motor HONDA 5CP, 0° / 25° / 45°

Descriere

Marginea suprafetei dvs. de gazon este una din locatiile greu de ajustat. In locuri unde chiar si cel mai manevrabil trimmer nu poate performa puteti folosi taietorul de margini ELIET.
O sesiune de lucru cu KS 240 face minuni, dand marginii gazonului aspetul ordonat si curat dorit.
Taetorul de canturi ELIET KS 240 este este o masina compacta si totodata cu o functionalitate excelenta in lucrari.

 

SPECIFICATII

 

ROBUST FRAME

CADRU ROBUST

In acelasi mod in care un stilou trebuie sa fie ferm prins in mana pentru a putea trage linii drepte, trebuie ca operatorul sa poataprinde si conduce ferm un taietor de canturi. Aceasta face posibil ca fiecare miscare a manerului sa fie preluata cu acuratete de cutitul taietor. La ELIET am deecis ferm sa optam pentru un cadru robust, sudat, astfel incay orice jos in imbinari de alt tip sa fie eliminate. 

STEEL CUTTING BLADE

LAMA DE TAIERE DIN OTEL SPECIAL

O lama de taiere robusta din otel este necesara pentru lucrari grele.

Lama are doua muchii taietoare ascutite astfel incat sa poata tiia perfect, cu usurinta. 

Puteti regla taietorul de canturi astfl incat taierea sa poata fi facuta pana la maxim 80mm profunzime.

OPERATING THE HANDLEBAR

REGLAREA DE LA MANER

Lama de taiere functioneaza de indata ce ati selectat profunzimea de taiere. 

Puteti folosi o maneta ergonomica montata pe maner pentru a regla profunzimea de taiere prin mai multe pozittii prestabilite. Tot pe maner este montat si o maneta de siguranta ca si protectie pasiva: odata eliberata discul taietor se opreste, pentru a preveni accidentarile provocate de plasarea mainilor in zona lamei. 

ADJUSTABLE ANGLE

UNGHI REGLABIL

Unghiul lamelor poate fi, deasemenea, reglat. De aici abilitatea de a indeparta excesul de iarba fara a afecta structura marginilor gazonului. 

SAFETY PROTECTION GUARD

APARATOAREA DE PROTECTIE

Lamele taietorului de canturi taie prin sol sau dealungul bordurilor. Totusi, cand aceasta se petrece, este foarte posibil ca aietre sa fie aruncate afara din sol. Pentru a oferi protectie operatorului sau privitorilor, masina este dotata cu o aparatoare de protectie in forma de semiluna. Un deflector suplimentar de nylon acopera spatiul liber dintre masina si sol pentru a retine orice ar fi aruncat afara din sol.
In felul acesta ELIET este leader de piata si in termeni de siguranta in exploatare.

POSITION OF THE FRONT AXLE

POZITIA AXEI FATA

Puteti folosi taietorul de canturi pentru a taia perfect curbe in zone cu gazon creative. In acest sens axa rotii fata este aliniata cu axul lamei. Aceasta inseamna ca lama urmeaza curba pe care roata fata se misca. Operatorul poate, in acest mod, sa urmareasca cu precizie si usurinta curbele de taiat ale gazonului.

LARGE WHEELS

ROTI MARI

ELIET s-a asigurat ca operatorul se poate concentra doar pe munca sa de a taia marginile gazonului, fara a fi distras de orice altceva ce tine de masina si operarea acesteia. Taietorul de canturi este, deasemenea, echipat cu roti mari pentru o deplasare lina. Acestea se rotesc pe rulmenti. Rotile au o latime mare, asigurand astfel o stabilitate maxima. Se comporta excelent in conditii de lucru cu praf sau teren nisipos. 

HEIGHT ADJUSTABLE HANDLEBAR

MANER CU INALTIME REGLABILA

Forma deosebita a manerului asigura posibilitatea ca operatorul va merge intr-un unghi in spatele masinii si ca nu distruge gazonul, mai ales in zona cantului proaspat taiat. Manevrarea masinii nu afecteaza gazonul sau calitatea lucrarii efectuate. Operatorii care au de acoperit lucrari mari trebuie sa aibe posibilitatea de a avea o pozittie de lucru confortabila. Din acest motiv solutia aleasa de ELIET a fost forma speciala a manerului si reglarea sa pe inaltime.

 

TEHNOLOGIE

 

perfect lawn edge

CANT PERFECT PENTRU GAZONUL TAU

Noul deign creste, in special, confortul operatorului. Pe de alta parte designul asigura o manevrabilitate maxima. In plus fata de a crea margini ale suprafetei gazonate perfect curate, fie ele liniare sau curbe. Aditional, pentru a crea muchii drepte pentru peluze, taietorul de canturi ELIET este acum folositor in special pentru a face margini de gazon rotunjite. In acest fel, dresserul ELIET indeplineste cerintele unei noi tendinte in arhitectura gradinii, in care peluzele cu forma libera devin din ce in ce mai importante. Acest nou design inovator inseamna, de asemenea, o revolutie pentru cei care itretin spatile verzi, care au acum masina potrivita pentru a lucra cu precizie pe buncarele de golf.
Safety

SIGURANTA

 

Taietorul de canturi ELIET exceleaza, cu adevarat, in siguranta. Jumatate din discul taietor de canturi este protejat de o aparatoare eficienta in forma de semiluna. 

Aceasta va protejeaza si opreste orice obiecte ar fi aruncate de discul de ajustare spre dvs.

THE WAY IN WHICH THE GRASS IS CUT

FELUL IN CARE IARBA ESTE TAIATA

 

O taietura curata este posiblila doar cand sunt folosite lame de cutit / discuri ascutite pentru a taia stratul ierbii la viteze mari. Designul taietorului de canturi este, prin urmare, bazat pe aceste doua caracteristici. Masina foloseste un disc de taiere ascutit, din otet, care se roteste cu cca. 2552 rpm. Spre deosebile de clasicul nylon din firul unui trimmer, taietorul de canturi ELIET produce pagube minime in timpul taierii canturilor.

Tocator de crengi si resturi vegetale ELIET Neo2, 35 mm, portocaliu, motor electric 2500W , cu sistem de tocare ELIET - cutite multiple
Tocator de crengi si resturi vegetale ELIET Neo2, 35 mm, portocaliu, motor electric 2500W , cu siste

ELIET NEO2 capteaza atentia datorita designului sau unic si estetic care integreaza cateva premiere mondiale. ELIET NEO2 este primul tocator cu o camera de tocare in care poti privi si are, prima data pe piata, camera de tocare din materiale (plastic) compozite. 
Masina este foarte utila si curata in utilizare datorita sacului de colectare integrate furnizat ca si dotare standard.

CARACTERISTICI

EASY MAINTENANCE

INTRETINERE USOARA

O deschidere mare catre camera de despicare este disponibila prin deschiderea trapei transparente si prin inlaturarea capacului de siguranta incasant. Arborele care se micsoreaza treptat va permite accesul facil la cutite si usureaza scoaterea lor din masina pentru ascutire.3

COMPACT DESIGN

DESIGN COMPACT 

ELIET NEO a fost proiectat sa se plieze in cel mai scurt timp. Volumul masinii va fi injumatatit atunci cand este pliat, ceea ce este foarte practic pentru a o stoca. Cadrul cu roti poate, de altfel, sa fie utilizat pentru a-l atarna, de exemplu, de un perete.

FEED-IN OPENING

DESCHIDEREA DE ALIMENTARE

NEO2 are o inaltime de alimentare accesibila si confortabila. Orificiul de alimentare a fost limitat din motive de siguranta. Aceasta deschidere a fost proiectata avand la baza considerente practice. Orificiul de alimentare, care este limitat din motive de siguranta, a fost dezvoltat pentru a asigura cea mai mica rezistenta posibila la introducerea materialului. Deschiderea poate fi modificata pentru a introduce crengi ramificate cu adevarat.
Deschiderea de alimentare a mai puternicelor NEO˛ si NEOł este perfecta pentru introducerea unor cantitati mai mari de deseuri verzi si moi, precum si a unor ramuri mai mari cu multe ramuri atasate.

LARGE CAPACITY

CAPACITATE MARE

Deschiderile de aer concepute si din punct de vedere estetic au fost concepute pentru a asigura cel mai bun debit de aer in jurul motorului pentru o racire maxima. Utilizatorul poate, prin urmare, sa utilizeze capacitatea mare a acestei masini atunci cand taie volume mari.

TRANSPARENT CHIPPING CHAMBER

CAMERA DE TOCARE TRANSPARENTA

Camera de tocare a fost fabricata din compozit plastic de inalta tehnologie. Aceasta inovatie a permis proiectantilor sa creeze o camera mai buna pentru aschiere cu cel mai bun si mai rapid debit de aschiere.
Acest material, in plus, absoarbe de sunet, ceea ce este benefic in ceea ce priveste nivelul de zgomot al acestui tocator.
Datorita ferestrei transparente, utilizatorul poate vedea camera de aschiere si urmari procesul de aschiere. Acest lucru va asigura ca el / ea poate preveni obstructii si poate anticipa cand paletele vor uzate si trebuie sa fie inlocuite.

POWER SOCKET

PRIZA DE ALIMENTARE

Priza de alimentare este minunat integrata in designul masinii. Capacul va pastra stecherul in locul sau si, prin urmare, va impiedica scoaterea stecherului in timpul functionarii. Capacul se va inchide automat cand stecherul este scos.

LARGE WHEELS

ROTI MARI

NEO a fost echipat cu jante puternice de aluminiu de 250 mm, cu pneuri mari (65 mm). Manerul ergonomic ofera utilizatorului cea mai buna aderenta posibila si, prin urmare, utilizatorul poate deplasa tocatorul prin gradina sa cu un efort minim.

COLLECTION BOX

SACUL COLECTOR

De ce ar trebui sa facem lucrurile mai dificile pentru tine cand vine vorba de colectarea materialului tocat? Tocatoarele NEO sunt livrate cu cutia de colectare transparenta din fabrica. Recipientul din plastic de 50 de litri gliseaza usor sub masina si a fost echipat cu un intrerupator magnetic de siguranta. Acest lucru face imposibil ca spectatorii sa deschida cutia de colectare si sa se raneasca.

CALIBRATING SIEVE

SITA DE CALIBRARE

Viteza mare de taiere si o sita de calibrare cu o grila cu gauri dimensionate corect garanteaza producerea de aschii mici si uniforme.

LOW NOISE

ZGOMOT REDUS

Motorul lui ELIET NEO este inconjurat de `bariere de zgomot` absorbante din cauciuc. Acest lucru asigura faptul ca vibratiile cutitelor nu sunt transmise prin camera completa de aschiere.

 

Tehnologie

BIOTECH™ CHIPS

BIOTECH™ CHIPS

Principiul de taiere ™ zguduie si dezintegreaza intens chipsurile. Ca urmare, structura granulara a acestor cipsuri ELIET Biotech™ este foarte potrivita pentru descompunere. Odata ce tocarea este completa, veti avea un amestec bun, aerisit, cu un continut adecvat de umiditate. De aceea, chips-urile Biotech ™ va imbunatatesc sistemul de compostare.

ELIET CHOPPING PRINCIPLE™: LET THE WOOD DO THE WORK

PRINCIPIU DE TOCARE ELIET™: LASA LEMNUL SA FACA TREABA

Aceasta tehnologie de tocare exploateaza slabiciunea lemnului prin taierea cu boabe. Lamele de tocatoare ELIET au taiat gramada de gunoi ca niste hatching-uri miniatura. Ca urmare, lemnul este taiat cu
cerealele. O treapta de lame repeta ciclul de o mie de ori pe minut. Procesul are ca rezultat cipuri uniforme care sunt perfecte ca un strat de mulci sau pe halda dvs. de compost.

ELIET SHREDDERS : BETTER CHIPS FOR BETTER COMPOST

TOCATOARELE ELIET: CHIPSURI MAI BUNE PENTRU UN COMPOST MAI BUN

Tunderea profesionala a plantelor tine plantele, arbustii si arborii din gradina, sanatosi si puternici. Deseurile de gradina pe care le produce sunt, de asemenea, o sursa valoroasa de energie pentru o viata noua in gradina dvs. Ciclul de descompunere depinde in mare masura de modul in care se taie deseurile din gradina.

Eliet are o linie de tocatoare puternice care produc chipsuri cu valoare adaugata pentru ciclul naturii. Ca inventator al tocatorului mobil, Eliet a dezvoltat masini care pot fi utilizate oriunde trebuie sa mearga si pot fi conduse in cele mai inguste loc de munca. Geniul acestui concept consta in simplitatea sa: "Luati masina la lemn, nu lemnul la masina".

ELIET sprijina ideile lui Jean Pain, un pionier francez in compost, care si-a dat numele Comitetului Jean Pain, o organizatie profesionala experti in compost. El a descoperit ca humusul de aschii fine de lemn a facut ca pamantul uscat al Provencei sa fie fertil. Acest lucru il face spargatorul de gheata in gradinaritul ecologic bazat pe compost. Puteti folosi acum tocatoarele ELIET pentru a introduce acest principiu in propria gradina.

Tocator de crengi si resturi vegetale 40mm x 280mm ELIET Maestro City, benzina, 5,5 CP B&S
Tocator de crengi si resturi vegetale 40mm x 280mm ELIET Maestro City, benzina, 5,5 CP B&S

Descriere

Stiti cum se ascut creioanele cu un cutit, mergand cumva pe fibra, usor radial? 
Tocmai v-am definit sistemul de tocare ELIET si motivul pentru care puterea motorului necesara pentru tocatoarele ELIET - implicit consumul - este cam de 4 ori mai mica decat ar fi necesar la alte modalitati de tocare ale acelorasi diametre. 

Alta caracteristica importanta este faptul ca gura de alimentare, implicit `suprafata` de introducere a materialului de tocat este de cca. 30cm latime, adica daca un lemn rotund poate avea maxim diametrul de 4 cm, suprafata sumei crengilor in troduse ca snop in tocator este foarte mare.

ELIET pune accent pe usurinta utilizarii masinilor sale ca o prioritate ridicata. Pentru a limita efortul necesar in timpul tocarii deseurilor lemnoase, Maestro are o deschidere mare a gurii de alimentare.
In acest sens, Maestro City are avantajul suplimentar ca pozitia de alimentare este cu 15 cm mai mica decat la alte modele similare. 

CARACTERISTICI

ROBUST FRAME

CADRU ROBUST

Tocarea lemnului si a deseurilor vegetale si lemnoase este, uneori, o sarcina dificila. 
O putere mare este eliberata in aceasta masina.Un tocator are o durata mare de operare doar cand nu exista compromisuri in ce priveste calitatea si durabilitatea materialelor folosite. Toate tocatoarele ELIET (mici si mari) sunt produse in cel mai inalt grad de precizie.
ELIET Maestro City este un exemplu pentru aceasta. Camera de tocare din otel este ferm sudata de cadrul tubular. Jgeabul de alimentare a lui ELIET Maestro City este, si el, produs din otel.

LOW NOISE

ZGOMOT REDUS

In interesul mediului, ELIET incearca mereu sa obtina o armonie intre masina si mediul in care aceasta lucreaza. Camera de tocare are pereti dubli pentru a reduce poluarea de zgomot a acestui tocator. Materialul amortizor de zgomot al peretelui  cadrului amortizeaza efectul de rezonanta al tocarii asupra peretelui. Acest efect reduce nivelul de zgomot cu cativa decibeli dB.

COLLECTION BAG

SAC DE COLECTARE

Tocatura fina pe care Maestro City o evacueaza formeaza baza compostul nutritional. Aceste chipsuri sunt colectate imediat intr-o punga mare de colectare, astfel incat sa nu se piarda nici un singur cip. Continutul unei pungi complete de colectare (60 de litri) este mai mult decat suficient pentru a umple o roaba. Chipsurile nu trebuie intotdeauna depuse in recipientul de compost. Ele pot fi, de asemenea, aplicate ca un strat de mulci fertil sub plantatiile de la marginea gradinii.

sight-glass

FEREASTRA DE OBSERVARE

Pe placa superioara a sasiului exista o fereastra de vizibilitate, astfel incat sa puteti observa cu usurinta cand se incarca sacul.

STANDARD CALIBRATION SIEVE

SITA CALIBRATA STANDARD

Datorita sistemului sau special de maruntire, Eliet Maestro se poate ocupa nu numai de ramuri groase, ci si deseuri fine de taiere, inclusiv cele din garduri si arbusti, fara nici o problema. De asemenea, pot fi amestecate impreuna deseurile verzi bogate in frunze din straturile de flori sau gradinile de legume. Chiar si frunzele de toamna care au fost colectate pot fi puse prin tocator.

COMPACT STORAGE

stocare COMPACTa si facila, in spatii inguste

Pentru a transporta Maestro cu usurinta in portbagajul unui vehicul, jgheabul de alimentare poate fi complet inlaturat. Acest lucru se face simplu cu intoarcerea unei maini, nu sunt necesare unelte.
Aceasta caracteristica este, de asemenea, utila in special pentru depozitarea cat mai compacta a tocatorului in garaj sau magazie la terminarea lucrarilor.

 

Tehnologie

BIOTECH™ CHIPS

BIOTECH™ CHIPS

Principiul de taiere ™ zguduie si dezintegreaza intens chipsurile. Ca urmare, structura granulara a acestor cipsuri ELIET Biotech™ este foarte potrivita pentru descompunere. Odata ce tocarea este completa, veti avea un amestec bun, aerisit, cu un continut adecvat de umiditate. De aceea, chips-urile Biotech ™ va imbunatatesc sistemul de compostare.

ELIET CHOPPING PRINCIPLE™: LET THE WOOD DO THE WORK

PRINCIPIU DE TOCARE ELIET™: LASA LEMNUL SA FACA TREABA

Aceasta tehnologie de tocare exploateaza slabiciunea lemnului prin taierea cu boabe. Lamele de tocatoare ELIET au taiat gramada de gunoi ca niste hatching-uri miniatura. Ca urmare, lemnul este taiat cu
cerealele. O treapta de lame repeta ciclul de o mie de ori pe minut. Procesul are ca rezultat cipuri uniforme care sunt perfecte ca un strat de mulci sau pe halda dvs. de compost.

ELIET SHREDDERS : BETTER CHIPS FOR BETTER COMPOST

TOCATOARELE ELIET: CHIPSURI MAI BUNE PENTRU UN COMPOST MAI BUN

Tunderea profesionala a plantelor tine plantele, arbustii si arborii din gradina, sanatosi si puternici. Deseurile de gradina pe care le produce sunt, de asemenea, o sursa valoroasa de energie pentru o viata noua in gradina dvs. Ciclul de descompunere depinde in mare masura de modul in care se taie deseurile din gradina.

Eliet are o linie de tocatoare puternice care produc chipsuri cu valoare adaugata pentru ciclul naturii. Ca inventator al tocatorului mobil, Eliet a dezvoltat masini care pot fi utilizate oriunde trebuie sa mearga si pot fi conduse in cele mai inguste loc de munca. Geniul acestui concept consta in simplitatea sa: "Luati masina la lemn, nu lemnul la masina".

ELIET sprijina ideile lui Jean Pain, un pionier francez in compost, care si-a dat numele Comitetului Jean Pain, o organizatie profesionala experti in compost. El a descoperit ca humusul de aschii fine de lemn a facut ca pamantul uscat al Provencei sa fie fertil. Acest lucru il face spargatorul de gheata in gradinaritul ecologic bazat pe compost. Puteti folosi acum tocatoarele ELIET pentru a introduce acest principiu in propria gradina.

Suflanta de frunze si resturi ELIET BL360, motor Honda, benzina, 5CP, 50mc/min, 200 km/h
Suflanta de frunze si resturi ELIET BL360, motor Honda, benzina, 5CP, 50mcmin, 200 kmh

Descriere

Suflanta ELIET BL 360 este foarte manevrabila, usoara si ajunge in cele mai mici unghere. Turbina mare reduce zgomotul ,ceea ce creste considerabil confortul utilizarii. Multumita manerului anti-vibratie lkucrul cu ELIET BL 360 este o adevarata placere. Acest mic vrajitor este disponibil cu motoare intre 5 si 6,5 CP.

CARACTERISTICI

 

 

ROBUST FRAME

CADRU ROBUST

Un ventilator se roteste cu viteza de rotatie de cca. 3000 rpm in carcasa turbinei pentru a dezvolta o putere de suflare remarcabila. Aceasta este o reasigurare in a sti ca ati achizitionat o masina eficienta si robusta. ELIET nu lasa nimic la voia inamplarii la conceperea si fabricarea acestei suflante de frunze. Carcasa din otel gros este proiectata sa faca fata oricarui impact. 

ALUMINIUM FAN

VENTILATOR DE ALUMINIU

Un rotor cu 300 mm diametru se rotrste in carcasa spiralata cu diametrul de 360 mm. Palele rotorului au o forma speciala care amortizeaza zgomotul ventilatorului. Cum acest rorot este fabricat din aluminiu usor, aceasta are un efect benefic asupra consumului de combustibil. Echilibrat cu precizie de sub 1 gram, acrest ventilator produce un nivel al vibratiilor foarte redus. 

BLOWER NOZZLE

AJUSTAJUL SUFLANTEI

Spre deosebire de alti suflante, duza multifunctionala a suflantei de pe aceasta masina de suflat ELIET este unica. Aceasta evolutie recenta a permis directionarea rapida a directiei laterale a suflarii catre inainte. Cu directia `inainte` selectata, fluxul de aer este impartit astfel incat o parte din acesta sa fie deviata pentru a curata o banda la aceeasi latime ca si masina in dreapta fata.
Cele doua deflectoare de aer din fluxul de aer lateral pot fi reglate cu o parghie de pe cadrul - maner. Acest parghie va permite sa ajustati cu usurinta directia fluxului de aer pentru a disloca si indeparta frunzele.

LARGE PNEUMATIC TYRES

PNEURI MARI, PNEUMATICE

In ciuda greutatii reduse si a dimensiunilor compacte, BL 360 este echipat cu anvelope pneumatice mari. Acest lucru face ca masina sa fie extrem de manevrabila pe orice tip de sol. De obicei, aceasta masina ruleaza pe anvelopele pneumatice mari, deoarece este proiectata sa fie bine echilibrata. Roata fixa din fata actioneaza numai ca o roata de absorbtie a socurilor.

 

TEHNOLOGIE

 

noiseless

SILENTIOS

Profilul peretelui si geometria rotorului si a carcasei turbinei reduc semnificativ zgomotul. Acestea fac lucrarile lungi mult mai placute.

VENTILATOR DE ALUMINIU

Lamele rotorului ventilatorului au o forma speciala care minimizeaza nivelul de zgomot al ventilatorului. Deoarece acest rotor este fabricat din aluminiu usor, acest lucru are un efect benefic asupra puterii necesare, implicit asupra consumului de benzina al motorului.

ventury jet<sup>TM</sup>

JET VENTURITM

Ventura JetTM accelereaza fluxul de aer astfel incat orice frunze umede prise un a de alta sa poata desprinse si suflate cu usurinta. Aceasta crestere a vitezei fluxului de aer produce o subpresiune sub turbina. In consecinta, orice frunze care sunt situate sub duza suflantei si astfel doar in afara domeniului fluxului de aer vor fi dizlocate si suflate.

 

GURA DE SUFLARE FRONTALE SI LATERALE 

Este usooara schimbarea directiei ajustajului de suflare.

Produsele GP2

Achizitia produselor din gama comercializata de noi se face dupa o `discutie de consiliere`, pe baza unei comenzi scrise si, in cazul masinilor si utilajelor, al unui contract de furnizare.
Plata se face numerar, ramburs sau cu plata in avans prin OP, dupa caz.
Conditiile normale de livrare sunt DDP Brasov / Gepetto.


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

 

Vezi catalogul GP2
Gepetto Consult s.r.l. - Brasov * RO16437118 * J08/1132/2004 * info[at]gp2.ro * 0730-188888 * Administrator: Paul GABOR