Căutare:

MASINI, UTILAJE SI ECHIPAMENTE PENTRU LUCRARI COMUNALE - MUNICIPALE / Masini si utilaje pentru cultivarea gazonului

Terra Spike - masini profesionale pentru aerarea gazonului
Pentru o crestere sanatoasa a gazonului se impun operatiiile de aerare si scarificare solului. Aceste operatii permit radacinilor sa ajunga la nutrientii si apa din profunzime, decompacteaza solul si imbunatatesc circulatia aerului si a apei din sol.
In multe cazuri aceste operatiuni trebuiesc realizate intr-un timp scurt si de aceea se impune o masina usor de utilizat care sa asigure o calitate si productivitate ridicata.
Masini autopropulsate pentru insamantarea / suprainsamantarea gazonului
Masina antrenata de un motor termic prin intermediul unei transmisii hidrostatice. Doarece ambii tamburi sunt antrenati cu motoare hidrostatice, masina, poate lucra si pe suprafete in panta sau ondulate. Poate fi folosita atat pe suprafete mari cat si pe suprafete mici, masina, putandu-se deplasa in amele directii si datorita sistemului de directie poate urmari usor conturul suprafetelor.
Scarificatoare de gazon portabile
Masini pentru indepratarea crustei si eliminarea compactarii din stratul superior al solului. Variante atat cu motor propriu si dimensiuni reduse pentru gradini, alei cat si tractate pentru pepinierele de gazon si terenurile de golf si sport.
Aspirator de frunze
Aspirator de frunze compact pentru curatarea gradinilor in urma activitatilor de intretinere (tundere gazon si gard viu, colectarea funzelor toamna). Datorita dimensiunilor reduse poate fi folosit in spatii inguste acolo unde utilajele similare nu pot ajunge si poate fi transportat usor. Recomandat pentru firmele de spatii verzi, gospodarii individuale, ferme mici, producatorii de compost etc.
Terra Rake -scarificatoare profesionale pentru gazon
Utilaj tractat folosit pentru scarificarea gazonului pe suprafete mari, acolo unde se doreste o productivitate ridicata. Datorita sistemului cu tije de scarificare flexibile care, comparativ cu masinile dotate cu cutite, nu produc vatamarea gazonului realizand scarificarea, acolo unde este nevoie cel mai mult, intre plante. Sistemul de scarificare este montat pe un paralelogram deformabil care permite masinii sa urmaresca indeaproape conturul terenului.
Masina combinata innisipat / aerat Eco Cure
Utilaj dezvoltat de Eliet pentru profesionistii gazonului care au nevoie de o masina compacta, usor de transportat adaptabila la suprafete reduse cu contur neregulat.
Aspirator de frunze tractat
Masina tractata sau purtata dotata cu motor propriu folosita la adunarea funzelor, acelor de conifere,conuri sau resturi menajere care din spatii publice, terenuri de sport, terenuri de golf etc. Poate fi folosita cu succes si pentru curatarea spatiilor publice in urma evenimetelor publice (concerte, manifestatii etc).
Terra Seed - masini pentru insamantarea gazonului
Masini de tuns gazonul cu descarcare laterala
Masini tractare folosite in conjunctie cu un utilaj purtator ce dispune de sistem mecanic de transmitere a puterii (priza de putere). Sunt prevazute cu roti de sprijin pentru reglarea inaltimii de lucru si role antiscalpare.
Masini de tuns gazon cu descarcare posterioara / cosire de reciclare (mulcire)
Rezultatul taierii fine este un gazon taiat foarte curat, chiar si in curbe, datorita puterii mari de taiere a fiecarei lame. Evacuare spre partea posterioara sau (tocare fina) mulcire. Sistemul ,optional, MulchStar permite tocarea foarte fina a ierbii iar curentul de aer, descendent, generat de lame sufla tocatura innapoi in gazon, aproape pulverizand-o.
Masini de tuns gazon Cyclone
Utilaje dotate cu sistem de prindere in 3 puncte si transmisie cu arbore cardanic concepute pentru a fi folosite impreuna cu tractoare echipate pentru lucrul pe suprafete acoperite cu gazon.
Masini de tuns gazon pentru ATV
Utilaje tractate, dotate cu motor propriu, destinate masinilor care nu dispun de sistem de transmitere a puterii. Au fost concepute pentru a lucra impreuna cu ATV-uri, tractoare mici etc.
Masini de tuns gazonul cu sistem de colectare
Trilo C15 este o masina combinata atasata la si antrenata de tractor folosita pentru tundere, scarificare si colectare. Este conceputa pentru a fi folosita impreuna cu tractoare cu puteri mai mari de 28 CP.
Masini de tuns gazonul pe suprafete mari
Seria de masini Cyclone "Flex" si "Super-Flex" este dedicata pepinierelor (fermelor) de gazon unde se doreste o tundere de calitate din cat mai putine treceri si productivitate ridicata. Datorita configuratiei modulare aceste masini permit umarirea indeaprope a conturului terenului si reglarea precisa a inaltimii de tundere. Sunt formate dintr-un cadru rigid cu roti pneumatice pentru transport pe drumurile publice cu brate articulate pe care sunt montate sistemele de cosire. Bratele permit oscilarea libera a masinilor de tuns pentru o mai buna urmarire a conturului terenului si ridicarea unitatilor de lucru in pozitie de transport.
Masini de tuns iarba / gazonul
Masini de tuns iarba / gazon dotate cu motor propriu, sac de colectare si o multitudine de dotari optionale ce permit configurarea masinii in functie de utilizare si / sau preferinte.
Core recycler
Masina revolutionara folosita pentru recuperarea substratului in urma aerarii cu masini dotate cu tije goale. O mare problema in urma aerarii folosind masini dotate cu tije goale o pun miezurile care raman pe gazon si care apoi trebuiesc indepartate iar pentru aceasta Wiedenmann de dezvoltat Core Recycler care nu doar ca aduna aceste resturi de la suprafata gazonului dar si separa materia vegetala si resturile de substrat si reintegreaza nisipul in sol. Astfel se diminueaza cantittatea de nisip necesara in etapele urmatoare si se pastreaza nutrimentele migrate pe profil, amendamente etc.
Masina autopropulsata de aerat gazon
Aerator gazon Verti Drain 7007
Masina Verti-Drain 7007 poate fi condusa fie din scaunul operatorului sau cu ajutorul tijei de conducere din fata vehiculului. Este usor de manevrat si pote fi condusa in zone greu accesibile. Proiectata pentru suprafete mici, realizeaza aerarea pe o adancime de maxim 150 mm.
Masini multifunctionale pentru intretinere gazon
Masini combinate destinate intretinerii gazonului pe parcursul intregului an, pot fi folosite pentru: maturat, cosit, scarificat, colectarea frunzelor. Au fost proiectate avand in vedere urmatoarele aspecte:
  • sa poata fi folosit pe parcursul integului an
  • cap de lucru prins de cadru prin paralelogram deformabil
  • sa fie usor de operat din tractor
  • rezistenta ridicata
  • acces facil la toate componentele pentru curatare si mentenanta
  • schimbarea rapida si fara scule a implement-urilor
  • descarcare buncar la inaltime
  • sa se adapteze perfect pe terenurile ondulate
  • sa fie tractata
Textul `Titlu_stanga_Produse` nu se afla in baza de date !

Textul `Text_stanga_Produse` nu se afla in baza de date !


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

Freza de zapada SnowBobFreze de zapada compacte cu motor propriu, sistem de rulare pe senile si transmisie hidrostatica ...

 

Vezi catalogul GP2
Textul `Text_over_footer` nu se afla in baza de date !